Riving av vegg ga et lysere rom

Hjelper deg

Hjelp til kjøkkenplanlegging

Som kreativ kjøkken-entusiast; interiørkonsulent og interiørarkitekt hjelper jeg deg som vil gjøre kjøkkenet eller allrommet hjemme, eller på hytta, mer funksjonelt og trivelig.

Veggen ble revet mellom kjøkken og stue

Interiørkonsulent-tjenester

Hva trenger du hjelp til ?  Når jeg vet litt mer hva du trenger hjelp til kan jeg tilpasse et pristilbud til deg.

Vurderer du å utvide kjøkkenet ved å slå ned en vegg, og lurer på hvordan det vil se ut før du setter igang? Med tegninger fra meg blir du sikker før du starter oppussingen. Her bilder fra mitt tegneprogram;

Hjelp til planlegging av kjøkken
Kjøkkenet ble større ved å rive vaskerommet
hjelp til planlegging av kjøkken og stue

Vurderer du å åpne opp mellom kjøkken og stue og lurer på hvordan få et kjøkken til å passe inn i resten av allrommet? Kanskje trenger du ikke to spisebord lenger?

Trappa og kjøkkenet ble bedre utnyttet

Kanskje du trenger å kunne utnytte kjøkkenet innenfor de veggene du har på en litt lurere måte?

Kjøkkenet ble malt

Kanskje du kun trenger å male kjøkkenet eller gjøre små endringer på selve kjøkkenet slik denne kunden gjorde; 

Interiørkonsulenthjelp gir ny planløsning før oppussing

Kanskje du har kjøpt et skikkelig oppussingsobjekt og trenger en god plan før du setter igang med å rive vegger?

Interiørkonsulent hjelp også via nettet

Bor du utenfor kjøreavstand fra Oslo kan jeg fint hjelpe deg med kjøkkenplanlegging eller annet via nettet. Alt jeg trenger er noen mål av rommet eller rommene samt noen bilder.  Spesielt av ting du gjerne vil beholde eller få til å passe inn fremover.

Jeg trenger «selvfølgelig» også alle dine ønsker og behov for rommet eller rommene. Alle har jo ulike ønsker og ethvert rom har helt ulike utfordringer og muligheter. Det er nettopp dette jeg liker så godt med jobben min 🙂

Eksempler på målsatte tegninger før oppussing

Etter samtalen, eller hjemmebesøket, lager jeg så et pristilbud tilpasset dine ønsker. Du godkjenner  tilbudet før jeg ivrig setter igang med å finne optimale løsninger.

Du får fyldige beskrivelser

Jeg tar alltid utgangspunkt i mulighetene i rommet og tilpasser disse til dine ønsker. Mine tanker og ideer oppsummerer og forklarer jeg på ulike måter, og fletter ofte inn litt teori histen og pisten også.

Jeg tenderer kanskje mot litt belærende med mine teorier hi hi, men slik håper jeg du blir helt sikker i din sak om hva som er den beste løsningen for deg og dine.

Hva får i et interiørkonsulent oppdrag, hjelp til planlegging av kjøkken

Beskrivelsene oversendes på mail for gjennomgang. Og ved eventuelle endringer eller når det finnes flere valg får du tilslutt en oppsummering med den endelige og optimale løsningen.

Du har nå planen klar og kan sette igang oppussingen, rive vegger og eventuelt gå til en kjøkkenforhandler for å få utformet et nytt kjøkken i detalj.

Kontakt meg på +47 95 22 77 99 eller send meg en epost birgit@birgitsolbakken.no så finner vi ut hva du trenger!

Birgit 🙂

Rull til toppen