Hjelper deg

Hjelp til kjøkkenplanlegging

Som kreativ kjøkken-entusiast; interiørkonsulent og interiørarkitekt hjelper jeg deg som vil gjøre kjøkkenet eller allrommet hjemme, eller på hytta, mer funksjonelt og trivelig.

Veggen ble revet mellom kjøkken og stue

Interiørkonsulent-tjenester

Hva trenger du hjelp til ?  Når jeg vet litt mer hva du trenger hjelp til kan jeg tilpasse et pristilbud til deg. Vanligvis opererer jeg med en fastpris.

Vurderer du å utvide kjøkkenet ved å slå ned en vegg, og lurer på hvordan det vil se ut før du setter igang? Med tegninger fra meg blir du sikker før du starter oppussingen. Her diverse bilder med forslag til kunder fra mitt tegneprogram;

Hjelp til planlegging av kjøkken
Kjøkkenet ble større ved å rive vaskerommet

Vurderer du å åpne opp mellom kjøkken og stue og lurer på hvordan få et kjøkken til å passe inn i resten av allrommet? Kanskje trenger du ikke to spisebord lenger?

hjelp til planlegging av kjøkken og stue

Kanskje du trenger å kunne utnytte kjøkkenet innenfor de veggene du har på en litt lurere måte?

Trappa og kjøkkenet ble bedre utnyttet

Kanskje du kun trenger å male kjøkkenet eller gjøre små endringer på selve kjøkkenet slik denne kunden under gjorde; 

Kjøkkenet ble malt

Kanskje du har kjøpt et skikkelig oppussingsobjekt og trenger en god plan før du setter i gang med å rive vegger?

Interiørkonsulenthjelp gir ny planløsning før oppussing

Interiørkonsulent hjelp også via nettet

Jeg bor i Oslo men kan jeg fint hjelpe deg med kjøkkenplanlegging eller annet via nettet. Alt jeg trenger er noen mål av rommet eller rommene samt noen bilder, -spesielt av ting du gjerne vil beholde eller få til å passe inn fremover.

Jeg trenger «selvfølgelig» også alle dine ønsker og behov for rommet eller rommene. Alle har jo ulike ønsker og ethvert rom har helt ulike utfordringer og muligheter som det så fint heter. Det er nettopp dette jeg liker så godt med jobben min 🙂

Eksempler på målsatte tegninger før oppussing

Etter samtalen lager jeg så et pristilbud på en fastpris tilpasset dine ønsker. Du godkjenner tilbudet før jeg ivrig setter i gang med å finne optimale løsninger.

Du får fyldige beskrivelser

Jeg tar alltid utgangspunkt i mulighetene i rommet og tilpasser disse til dine ønsker. Mine tanker og ideer oppsummerer og forklarer jeg på ulike måter, og fletter ofte inn litt teori histen og pisten også. Jeg tenderer kanskje mot litt belærende med mine teorier hi hi, men slik håper jeg du blir helt sikker i din sak om hva som er den beste løsningen for deg og dine.

Hva får i et interiørkonsulent oppdrag, hjelp til planlegging av kjøkken

Beskrivelsene oversendes på mail for gjennomgang. Og ved eventuelle endringer eller når det finnes flere valg får du tilslutt en oppsummering med den endelige og optimale løsningen.

Jeg har også begynt å lage video fra tegneprogrammet, spesielt når det er flere rom det dreier seg om. Den gir ofte et godt inntrykk av hvordan det kan bli etter oppussing. Se gjerne mer på Youtube

Du har nå planen klar og kan sette i gang oppussingen, rive vegger osv og eventuelt gå til din kjøkkenforhandler for å få bestilt et kjøkken.

Kontakt meg på +47 95 22 77 99 eller send meg en epost birgit@birgitsolbakken.no så finner vi ut hva du trenger!

Birgit 🙂

Skroll til toppen