Fornøyde kunder er skikkelig stas 🥰

Left ImageRight Image

Jeg vil ha nytt kjøkken, men synes det var vanskelig å se for meg hvordan ulike løsninger  passer sammen med resten av leiligheten. Birgit hjalp meg med å finne gode løsninger og lagde detaljerte tegninger og en video. Nå kan jeg trygt rive ned veggen mellom stue og kjøkken for jeg vet hvor fint det kan bli!

Agnes Nybø, Oslo

Left ImageRight Image

Jeg kontaktet Birgit angående vår åpne kjøkkenløsning som jeg i lang tid har vært misfornøyd med, men som vi ikke fant ut av på egen hånd. Ønsket mer adskilte soner mellom kjøkken og stua/allrommet. Birgit svarte raskt på henvendelsen og kom raskt tilbake med flere skisser/alternativer som alle var gode forslag for oss. Vi hadde i en periode på et par uker både telefonkontakt og mailkontakt i tillegg til teamsmøte med presentasjon av løsningen vi mente var den beste for oss. Vi har planer om komme i gang med oppussing og nytt kjøkken iløpet av høsten. Uten hjelp fra Birgit hadde vi nok ikke kommet videre. Vi er veldig godt fornøyd med de kreative løsningene hun har presentert for oss og vi kan anbefale henne på det varmeste. 
 
Hilsen Marit Steen, Lier

Left ImageRight Image

Vi anbefaler Birgit på det varmeste☺️ Vi holder til på Vestlandet, og Birgit i Oslo, men avstand ingen hindring! Vi ville ha nytt kjøkken, samt åpne opp mellom kjøkken og stue.  Vi sendte tegning og bilder av hvordan vi hadde det, og hun kom med forslag til løsninger på hvordan det kunne bli.  Å få se «resultatet» via hennes tegneprogram gjorde det mye lettere for oss! Nå er vi ferdig, og vi er super-fornøyd og takknemlig for Birgit sin hjelp og serviceinnstilling🙏

Tone, Vestlandet

Left ImageRight Image

Vi har blitt veldig veldig fornøyde og har hatt mye glede av Birgit sine innspill, tips og illustrasjoner og tegninger underveis. Hennes illustrasjoner gjorde oss veldig sikre på 1) sort kjøkken 2) benk i karnappet 3) øy på kjøkkenet 4) ny plassering av spisebordet i stue 5) ny sofakrok i stua og 6) gråfarge på veggene
Det var for oss utrolig nyttig å få visualisert ny planløsning kjøkken, endret møblering i stuen og fargevalg på vegger i rommene. Dette gjorde oss trygge på valgene videre, og da ble det lettere å komme i mål til slutt!

Siri Jordfald og Per Ovenstad, Lier

Kjøkkenet og plan før oppussKundeuttalelse Eva etter oppussing

Birgit er helt rå! Etter en telefonsamtale og noen ønsker i histen og pisten uten å vite hvordan nytt kjøkken skulle bli, klarte hun å tegne det flotte kjøkkenet – akkurat sånn vi ville ha det!
Du er utrolig flink Birgit og nailer oppgaven til de grader. Jeg kan trygt anbefale dine tjenester. Tusen takk for din hjelp!

Eva Skogheim, Sandefjord

Vegg mot kjøkken åpnes littVegg mot kjøkken åpnes

Entusiastisk og kreativ dame som hev seg rundt og stilte på befaring dagen etter at jeg tok kontakt. Tegningene var klare etter få dager og resultatet var spot on, ingenting å utsette, de ønsker vi å bruke. Birgit laget to ulike alternativer til endringer/forbedringer av planløsningen på kjøkkenet. Flotte detaljer og forslag til løsning som jeg ikke kunne tenkt ut selv. Vi gleder oss til å sette i gang.

Anne Tvenge, Lørenskog

Veggen mot kjøkkenetsort kjøkken uten vegg

Skal du pusse opp, bygge nytt, eller bygge om så anbefaler jeg å bruke Birgit. Hun er kjempedyktig og har hjulpet meg masse med gode ideer, plantegninger og innspill under min oppussing og ombygging av leilighet. Ikke er hun dyr heller, jeg er helt sikker på at jeg har spart inn kostnaden med å bruke henne og vel så det ved at jeg tok riktige valg med en gang og slapp å rette på og endre på feil. Og leiligheten ble fantastisk flott, hadde nok ikke blitt så flott uten Birgits hjelp. Tusen tusen takk

May-Britt Kvalsund Våge, Oslo

Dørbuen mot kjøkkenet ønskes fjernetBue og vegg mot kjøkkenet borte

I flere år forsøkte vi og flere kjøkkenforhandlere å finne en ny løsning for kjøkkenet vårt. Vi fant ingen løsning vi likte. På internett fant vi til slutt Birgit og tenkte at vi fikk gjøre et siste forsøk. Det skulle heldigvis vise seg at det siste forsøket var gull verdt. Birgit hørte på ønskene våre og leverte utrolig raskt flere forslag til løsninger som ingen hadde tenkt på før. Hun var veldig lydhør for våre innspill og endret tegninger og kom med tilbakemeldinger som var veldig til hjelp når avgjørelser skulle tas. Fire måneder etter første kontakt med Birgit, sitter jeg nå og beundrer vårt nye kjøkken (og stue). Vi anbefaler Birgit på det aller sterkeste!

Elianne Haneberg, Hamar

Left ImageRight Image

Vår sommerhytte er utvidet to ganger og dermed ble det store utfordringer med å skape et hensiktsmessig kjøkken sentralt i hytta. Hvertfall for oss! Men med Birgits kreative forslag til løsning ser vi at vi får akkurat det kjøkkenet vi ønsker oss. Birgit lytter til våre behov og imøtekommer våre ønsker og forventninger i sine løsningsforslag. Vi var ikke i nærheten av å finne så gode løsninger, på tross at vi gjennom tidene har pusset opp flere hus og kjøkken. Denne gangen ble nøtten for utfordrende å knekke på egenhånd. Vi kan med stor glede og entusiasme anbefale Birgit på det sterkeste og varmeste.

Anne Standish Dahl, Kolsås

Vegg og gammelt kjøkken førVegg mot kjøkken fjernes

Bor i et Moelven-hus fra midten av åttitallet. Vi har lenge snakket om å pusse opp kjøkkenet. Har vært innom ulike tegne-selv-sider og bladd i kjøkkenblader, men trengte hjelp til å tenke utenfor boksen. Et google-søk satte oss i kontakt med Birgit Solbakken. Vi fikk tegnet et forslag, som med noen mindre justeringer, blir det vi kommer til å lande på. Nå venter vi på at snekkeren skal skifte vinduer og rive vegger og håper at vi har et fint og brukervennlig kjøkken på plass snart. Dialogen med Birgit har vært inspirerende! Kan trygt anbefale å engasjere henne. Vår erfaring er at når så store prosjekter skal igangsettes er det vel verdt å søke råd hos fagfolk.

Christin Sund, Oslo

hytte før oppussingNytt kjøkken på hytta


Vi kontaktet Birgit tidlig i prosessen når vi innså behovet for profesjonell hjelp til å etablere helhetlig løsning for stue med kjøkkendel, herunder kjøkkeninnredning, baderom og inngangsparti. Det er noe av det smarteste vi har gjort. Totalrenoveringen omfatter påbygg på ca 18 kvm, behov for vesentlig endring av planløsning, samt installasjon av strøm, vann og avløp i hytte fra 1979.
Basert på bilder av eksisterende rom, vår ønskeliste, noen enkle målsatte tegninger, og et møte for å diskutere idéskisser, utarbeidet Birgit et komplett løsningsforslag som ivaretok alle våre krav og ønsker på en utmerket måte. Gitt vårt ønske om kjøkkeninnredning fra Ikea, utarbeidet hun også detaljtegninger, hensyntatt Ikea-mål, som forenklet prosessen med Ikea vesentlig. Vi ble også inspirert til å skifte ut den gamle åpne peisen med en moderne peisinnsats med store vinduer i to retninger slik at peisflammene er godt synlig i hele rommet. Det ble veldig bra. Birgit’s løsningsforslag var også tilstrekkelig til at våre dyktige håndtverkere kunne fullføre prosjekten uten spesielle problemer utover det man må forvente i en gammel bygning.
Ca ett år etter «innflytting» er vi fortsatt strålende fornøyd med resultatet og alle som har besøkt oss i denne perioden har vært fulle av lovord om hvor fint det har blitt. Det liker vi godt, og sender da noen varme tanker til Birgit som bidro såpass mye til den vellykkede løsningen. Et generelt råd er at selv om man fikser mye selv, lønner det seg allikevel å innhente profesjonell hjelp til denne type oppgaver, enten de er små eller store. Vår erfaring er at Birgit har god kompetanse, setter seg grundig inn i oppgaven og leverer uttmerket kvalitet.

Tore Ingholm. Lillestrøm

Kjøkkenet måtte pusses oppVeggen bort og nytt kjøkken

Veldig løsningsorientert – ser muligheter og kommer med kreative, gjennomtenkte og gode idéer. Flink med tegninger slik at du ser hvordan sluttresultatet blir. Tar seg tid, ser deg som kunde og alt hun kan for at kunden skal bli 110 % fornøyd. Tusen takk for super hjelp med mitt nye kjøkken – sååå fornøyd!

Gunn Smenes, Skedsmokorset

kontor og kjøkken før oppussKontor og kjøkken blitt ett rom

Vi ville gjerne bygge om kjøkken og arbeidsrom til stort allrom, men var usikre på hva som ville være den beste løsningen. Slikt prosjekt er kostbart og vi klarte ikke helt å forestille oss hvordan det nye rommet ville kunne bli. Vi diskuterte flere alternativer men opplevde at beslutningen var vanskelig. Heldigvis fant vi Birgit. Hun var flink til å lytte til våre ønsker og tenke på enda flere løsninger. Vi var opptatt av både estetikk og funksjon og at løsningen skulle stilmessig passe sammen med resten av leiligheten. Birgit lagde ulike skisser til oss og ganske fort gikk det opp for oss at dette ville bli bra. Hun hjalp oss ikke bare med å velge en løsning, men også til å tenke tekniske begrensninger og konsekvenser av ulike valg. Dette var nyttig for gjennomføringen av arbeidet som faktisk ble ferdig innen planlagt tid og budsjett. Birgit er dessuten usedvanlig hyggelig og positivt menneske som det er en glede å jobbe sammen med. Vi er strålende fornøyde med vårt nye favorittrom og det skal Birgit ha stor takk for.

Leena Kiviluoto, Oslo

Vegg og pipe rives kundereferansekundereferanse vegg rives

Birgit anbefaler jeg på det sterkeste, hun er helt rå på å tegne kjøkken ut fra de tankene og ønskene du har, og hun bistår med å tenke ut praktiske løsninger på alt fra ekstra kjøkkenskap til riving av vegger. Og det beste med alt er at hun får frem fantastiske tegninger på det du ønsker deg, sånn at du med selvsyn ser om dette er en løsning som passer deg og ditt hus, før du begynner å rive vegger. Jeg elsker resultatet vårt hus fikk etter at Birgit tegnet løsningen med å rive vegger og sette opp kjøkken på et annet sted.

Merete Rødås, Lørenskog

kjøkkenet ønskes åpnet oppvasken skjult på kjøkkenet

Birgit har hjulpet oss med kjøkken, stue og gang. Vi bor i en leilighet med dårlig planløsning fra 50 tallet. Jeg har brukt så utrolig mange timer på å gruble over hvordan vi skal få til større kjøkken, og plass til alt av utstyr og klær til barna i gangen uten å snuble i sko når vi kommer inn døra. Vi har tidligere brukt håndtverkere til arbeids om vi etterpå så var feilvalg og måtte rive ned igjen. Jeg er så veldig glad for at jeg kontaktet Birgit for hjelp. Hun er dyktig og kreativ, og så løsninger der vi hadde sett oss helt blinde. Det å få løsningen visuelt i tegneprogrammet var helt nødvendig for å kunne se det for oss og ta gode valg. Birgit ga seg heller ikke før vi var helt fornøyde. I tillegg er hun veldig hyggelig å ha med å gjøre. Det var SÅ verdt det! Vi kommer til å kontakte Birgit for neste oppussingsprosjekt soverom/arbeidsrom også!

Hege Obrestad, Oslo

stue før oppussing og ommøbleringkundeuttalelse kjøkken og stue etter oppussing

Vi er svært godt fornøyde med hjelpen vi fikk fra Birgit. Vi er strålende fornøyd med forslag til kjøkkenløsning og fargevalg. Vi har ei stor stue som vi absolutt ikke klarte å finne noen fornuftig møbleringsforslag på, men Birgit tok utgangspunkt i oss, hva vi brukte stua til i hverdagen, møblene vi hadde, hva vi savnet slik det var før, og kom opp med en super – og helt uventet- løsning. Resultatet ble både bedre og billigere enn vi hadde sett for oss og ikke minst veldig «oss»! Vi fulgte faktisk rådene vi fikk, punkt og prikke. Tusen takk for kreativt, grundig og hyggelig samarbeid!
Vi anbefaler Birgit på det varmeste og er ikke i tvil om at vi vil bruke henne igjen ved behov.

Nora og Pål, Oslo

kundes vegg mot kjøkkenet før oppussingkundereferanse kjøkken under trapp

Skal du noen gang pusse opp eller bytte kjøkkenet ditt?? Da anbefaler jeg at du tar kontakt med Birgit SOlbakken. Hun er en dyktig, selvstendig kjøkkendesigner. Vi har fått veldig god personlig oppfølging, og meget god service. Hun hører på dine ønsker, kommer med innspill og gode idéer på løsninger, selv om det, som i vårt tilfelle, kan være vrient. Til oss kom hun med en idé som vi overhodet ikke hadde tenkt på. Hennes tjenester er også nettbasert. Rating 5 av 5 mulige!

Rigmor Mathilde Heggestad Sæbø, Oslo

Det gamle kjøkkenet hos kunden før oppussingKundeuttalelse oppussing kjøkken

Anbefaler Bigit👍 Birgit fixa,teikna,større plass via tlf/mail då ho var på Fjellhamar og eg i Stryn😊veldig fornøgd med resultatet!!👍

Catrine Romsøe, Stryn

vegg før den rives kundeSpisegruppe utenfor kjøkkenet

Trenger du hjelp til å planlegge kjøkken/allrom, kan Birgit anbefales på det sterkeste! Hun tenker nytt, og gir seg ikke før kunden er fornøyd! Dette blir spennende!! 🙂

Yvonne Mehren, Jessheim

Skroll til toppen