Interiørkonsulent Birgit Solbakken Interiørarkitekt kjøkkenplanlegger

Rosende ord er skikkelig stas 🥰

Left ImageRight Image

Eva Skogheim, Sandefjord

Birgit er helt rå! Etter en telefonsamtale og noen ønsker i histen og pisten uten å vite hvordan nytt kjøkken skulle bli, klarer hun å tegne det flotte kjøkkenet – akkurat sånn vi ville ha det 😍 Du er utrolig flink Birgit og nailer oppgaven til de grader 🤗 Jeg kan trygt anbefale dine tjenester. Tusen takk for din hjelp 😘

Left ImageRight Image

Elianne Haneberg, Hamar


I flere år forsøkte vi og flere kjøkkenforhandlere å finne en ny løsning for kjøkkenet vårt. Vi fant ingen løsning vi likte. På internett fant vi til slutt Birgit og tenkte at vi fikk gjøre et siste forsøk. Det skulle heldigvis vise seg at det siste forsøket var gull verdt. Birgit hørte på ønskene våre og leverte utrolig raskt flere forslag til løsninger som ingen hadde tenkt på før. Hun var veldig lydhør for våre innspill og endret tegninger og kom med tilbakemeldinger som var veldig til hjelp når avgjørelser skulle tas. Fire måneder etter første kontakt med Birgit, sitter jeg nå og beundrer vårt nye kjøkken (og stue). Vi anbefaler Birgit på det aller sterkeste!

Left ImageRight Image

May-Britt Kvalsund Våge, Oslo

Skal du pusse opp, bygge nytt, eller bygge om så anbefaler jeg å bruke Birgit. Hun er kjempe dyktig og har hjulpet meg masse med gode ideer, plantegninger og innspill under min oppussing og ombygging av leilighet. Ikke er hun dyr heller, jeg er helt sikker på at jeg har spart inn kostnaden med å bruke henne og vel så det ved at jeg tok riktige valg med en gang og slapp å rette på og endre på feil. Og leiligheten ble fantastisk flott, hadde nok ikke blitt så flott uten Birgits hjelp. Tusen tusen takk

Left ImageRight Image

Merete Rødås, Lørenskog

Birgit anbefaler jeg på det sterkeste, hun er helt rå på å tegne kjøkken ut fra de tankene og ønskene du har, og hun bistår med å tenke ut praktiske løsninger på alt fra ekstra kjøkkenskap til riving av vegger. Og det beste med alt er at hun får frem fantastiske tegninger på det du ønsker deg, sånn at du med selvsyn ser om dette er en løsning som passer for deg og ditt hus, før du begynner å rive vegger. Jeg elsker resultatet vårt hus fikk etter at Birgit tegnet løsningen med å rive vegger og sette opp kjøkken på et annet sted.

Left ImageRight Image

Leena Kiviluoto, Oslo


Vi ville gjerne bygge om kjøkken og arbeidsrom til stort allrom, men var usikre på hva som ville være den beste løsningen. Slik prosjekt er kostbart og vi klarte ikke helt å forestille oss hvordan det nye rommet ville kunne bli. Vi diskuterte flere alternativer men opplevde at beslutningen var vanskelig. Heldigvis fant vi Birgit. Hun var flink til å lytte til våre ønsker og tenke på enda flere løsninger. Vi var opptatt av både estetikk og funksjon og at løsningen skulle stilmessig passe sammen med resten av leiligheten. Birgit lagde ulike skisser til oss og ganske fort gikk det opp for oss at dette ville bli bra. Hun hjalp oss ikke bare å velge en løsning, men også til å tenke på tekniske begrensninger og konsekvenser av ulike valg. Dette var nyttig for gjennomføringen av arbeidet som faktisk ble ferdig innen planlagt tid og budsjett. Birgit er dessuten usedvanlig hyggelig og positivt menneske som det er en glede å jobbe sammen med.  Vi er strålende fornøyde med vårt nye favorittrum og det skal Birgit ha stor takk for.

Left ImageRight Image

Rigmor Mathilde Heggestad Sæbø, Oslo

Skal du noen gang pusse opp eller bytte kjøkkenet ditt?? Da anbefaler jeg at du tar kontakt med Birgit Solbakken. Hun er en dyktig, selvstendig kjøkkendesigner. Vi har fått veldig god personlig oppfølging, og meget god service. Hun hører på dine ønsker, kommer med innspill og gode idéer på løsninger, selv om det, som i vårt tilfelle, kan være vrient. Til oss kom hun med en idé som vi overhode ikke hadde tenkt på. Hennes tjenester er også nettbasert. Rating 5 av 5 mulige!

Left ImageRight Image

Anne Tvenge, Lørenskog

Entusiastisk og kreativ dame som hev seg rundt og stilte på befaring dagen etter at jeg tok kontakt. Tegningene var klare etter få dager og resultatet var spot on, ingenting å utsette, de ønsker vi å bruke. Birgit laget to ulike alternativ til endringer/forbedringer av planløsningen på kjøkkenet. Flotte detaljer og forslag til løsning som jeg ikke kunne tenkt ut selv. Vi gleder oss til å sette i gang.

Left ImageRight Image

Anne Standish Dahl, Kolsås


Vår sommerhytte er utvidet to ganger og dermed ble det store utfordringer med å skape et hensiktsmessig kjøkken sentralt i hytta. Hvertfall for oss! Men med Birgits kreative forslag til løsning ser vi at vi får akkurat det kjøkkenet vi ønsker oss. Birgit lytter til våre behov og imøtekommer våre ønsker og forventninger i sine løsningsforslag. Vi var ikke i nærheten av å finne så gode løsninger, på tross at vi gjennom tidene har pusset opp flere hus og kjøkken. Denne gangen ble nøtten for utfordrende å knekke på egenhånd. 
Vi kan med stor glede og entusiasme anbefale Birgit på det sterkeste og varmeste. 

Left ImageRight Image

Hege Obrestad, Oslo

Birgit Solbakken har hjulpet oss med kjøkken, stue og gang. Vi bor i liten leilighet med dårlig planløsning fra 50 tallet. Jeg har brukt så utrolig mange timer på å gruble over hvordan vi skal få til større kjøkken, og plass til alt av utstyr og klær til barna i gangen uten å snuble i sko når vi kommer inn døra. Vi har brukt håndverkere til arbeid som vi etterpå så var feilvalg og måtte rive ned igjen. Jeg er så veldig glad for at jeg kontaktet Birgit for hjelp. Hun er dyktig og kreativ, og så løsninger der vi hadde sett oss helt blinde. Det å få løsningene visuelt i tegneprogrammet var helt nødvendig for å kunne se det for oss og ta gode valg. Birgit ga seg heller ikke før vi var helt fornøyde. I tillegg er hun veldig hyggelig å ha med å gjøre. Det var SÅ verdt det! Kommer til å kontakte Birgit for neste oppussingsprosjekt soverom/arbeidsrom også!

Left ImageRight Image

Tore Ingholm, LillestømVi kontaktet Birgit tidlig i prosessen når vi innså behovet for profesjonell hjelp til å etablere helhetlig løsning for stue med kjøkkendel, herunder kjøkkeninnredning, baderom og inngangsparti. Det er noe av det smarteste vi har gjort. Totalrenoveringen omfattet påbygg på ca 18 kvm, behov for vesentlig endring av planløsning, samt installasjon av strøm, vann og avløp i hytte fra 1979. Basert på bilder av eksisterende rom, vår ønskeliste, noen enkle målsatte tegninger, og et møte for å diskutere idéskisser, utarbeidet Birgit et komplett løsningsforslag som ivaretok alle våre krav og ønsker på en utmerket måte. Gitt vårt ønske om kjøkkeninnredning fra Ikea, utarbeidet hun også detaljtegninger, hensyntatt Ikea-mål, som forenklet prosessen med Ikea vesentlig. Vi ble også inspirert til å skifte ut den gamle åpne peisen med en moderne peisinnsats med store vinduer i to retninger slik at peisflammene er godt synlig i hele rommet. Det ble veldig bra. Birgit’s løsningsforslag var også tilstrekkelig til at våre dyktige håndverkere kunne fullføre prosjektet uten spesielle problemer utover det man må forvente i en gammel bygning.
Ca ett år etter «innflytting» er vi fortsatt strålende fornøyd med resultatet og alle som har besøkt oss i denne perioden har vært fulle av lovord om hvor fint det har blitt. Det liker vi godt, og sender da noen varme tanker til Birgit som bidro såpass mye til den vellykkede løsningen.
Et generelt råd er at selv om man fikser mye selv, lønner det seg allikevel å innhente profesjonell hjelp til denne type oppgaver, enten de er små eller store. Vår erfaring er at Birgit har god kompetanse, setter seg grundig inn oppgaven og leverer utmerket kvalitet.
 

Left ImageRight Image

Yvonne Mehren, Jessheim

Trenger du hjelp til å planlegge kjøkken/allrom, kan Birgit anbefales på det sterkeste!
Hun tenker nytt, og gir seg ikke før kunden er fornøyd! Dette blir spennende!! 😀

Left ImageRight Image

Gunn Smenes, Skedsmokorset


Veldig løsningsorientert – ser muligheter og kommer med kreative , gjennomtenkte og gode ideer. Flink med tegninger slik at du ser hvordan sluttresultatet blir . Tar seg tid , ser deg som kunde og gjør alt hun kan for at kunden skal bli 110% fornøyd .
Tusen takk for super hjelp med mitt nye kjøkken- sååå fornøyd 🙏🤗

Left ImageRight Image

Christin Sund, Oslo


Bor i et Moelven-hus fra midten av åttitallet. Vi har lenge snakket om å pusse opp kjøkkenet. Har vært innom ulike tegne-selv-sider og bladd i kjøkkenblader, men trengte hjelp til å tenke utenfor boksen. Et google-søk satte oss i kontakt med Birgit Solbakken. Vi fikk tegnet et forslag, som med noen mindre justeringer, blir det vi kommer til å lande på. Nå venter vi på at snekkerne skal skifte vinduer og rive vegg og håper at vi har et fint og brukervennlig kjøkken på plass før jul. Dialogen med Birgit har vært inspirerende! Kan trygt anbefale å engasjere henne. Vår erfaring er at når så store prosjekter skal igangsettes er det vel verdt å søke råd hos fagfolk.

Left ImageRight Image

Karen Kaldefoss, Stord

Takker deg Birgit for det du har hjelpt oss med 😀 No har me fått oss eit drømmekjøkken. Me hadde tenkt på å skifte kjøkken i mange år, men kunne ikkje finne ut korleis me skulle ha det.. så ein dag var eg så heldig å finne Birgit på Facebook. Det at me bur på Vestlandet og du på Østlandet har ikkje vert ei hindring. Takk igjen me storkoser oss. Kan anbefale Birgit på det sterkeste, ho har så mange flotte idéer 😀

Left ImageRight Image

Nora og Pål, Oslo


Vi er svært godt fornøyde med hjelpen vi fikk fra Birgit. Vi er strålende fornøyd med forslag til kjøkkenløsning og fargevalg. Vi har ei stor stue som vi absolutt ikke klarte å finne noen fornuftig møbleringsløsning på, men Birgit tok utgangspunkt i oss, hva vi brukte stua til i hverdagen, møblene vi hadde, hva vi savnet slik det var før, og kom opp med en super- og helt uventet- løsning. Resultatet ble både bedre og billigere enn vi hadde sett for oss og ikke minst: veldig «oss»! Vi fulgte faktisk rådene vi fikk, til punkt og prikke.
Tusen takk for kreativt, grundig og hyggelig samarbeid! Vi anbefaler Birgit på det varmeste og er ikke i tvil om at vi vil bruke henne igjen ved behov.

Left ImageRight Image

Catrine Romsøe, Stryn


Anbefaler Birgit 👍Birgit fixa, teikna større plass via tlf/mail då ho var på Fjellhamar og eg i Stryn. Veldig godt fornøyd med resultatet! 😊 

Left ImageRight Image

Atle Normann , Normann Entreprenør & Eiendom as

Har benyttet Birgit Solbakken på å planlegge kjøkken / planløsninger på hus og hytte. Beste investering vi gjør når vi trenger råd om et praktiske kjøkken. Hennes målsatte tegninger med plassering av kjøkken og møbler er verdifulle for oss. Dette gjøres da i prosjekteringsfasen (lettere å flytte en vegg da ). Vi anbefaler Birgit på det sterkeste.

Rull til toppen