Plassbygget kjøkken med fine detaljer

Kjøkkenet hos denne kunden begynte å bli slitt mange steder og trengte sårt en fornyelse. Kunden hadde allerede vært en runde og ti hos ulike kjøkken forhandlere uten helt å finne det de ønsket. Valget falt på et plassbygget kjøkken ettersom de fikk tips fra venner om en flink snekker som kunne lage kjøkkenet akkurat slik de ønsket. Slik så kjøkkenet ut før oppussingen;

Bilder kjøkkenet før oppussing

Plassbygget ble løsningen

Ettersom de ville spesial-designe kjøkkenet trengte de derfor noen råd og noen «arbeidstegninger» av meg før de gikk til snekkeren.

Gjennomført stil

Etter en omvisning i det utrolig flotte huset ble det raskt enighet om at et nytt kjøkken burde være veldig så likt det eksisterende.  Kundens forkjærlighet for danske design og 70 talls stil burde ikke bli ødelagt.  Her noen detaljer fra huset, hvor spesielt det orange går igjen.

helthet med orange detaljer i huset

I mine arbeidstegninger ble forslag til innmat i hvert skap beskrevet slik at de hadde mer oversikt før de gikk videre.  Forbedringer som takhøye skap, integrerte hvitevarer, farger, materialer osv ble diskutert.

Arbeidstegninger til nytt kjøkkenResultatet ble et tilsynelatende likt kjøkken, men med mange flere finesser enn det gamle;   Plassbygget kjøkken

Og wow for noen lekre detaljer kjøkkenet fikk, snekkeren foreslo flere utsøkte detaljer enn det vi hadde tenkt på!  Snekkeren håndfreste blant annet gripehåndtak, samt spesiallagde innmat i skuffene, og ikke minst lagde de et egnet sted til kundens mange forklær.  Akkurat slik kunden ønsket seg.

Flotte detaljer plassbygget kjøkken

På dette kjøkkenet tipper jeg kunden vil kunne kose seg i mange år fremover! Kjøkken av utsøkt kvalitet varer som kjent lenge.

Og det gamle kjøkkenet? Jo det lever nå i beste velgående på kundens vaskerom hvor mange skap ble som nye etter litt pussing og stell.

Du kan lese litt mer om en kunde HER som ville bytte stil på kjøkkenet, – uten å måtte endre alt i stua;  Litt om det å pusse opp «litt»  eller hele kjøkkenet kan du lese HER

Snekker Syversen i Ørje kan du lese mer om HER.

Ta gjerne kontakt dersom du trenger hjelp til et plassbygget kjøkken.  Litt mer om meg kan du lese om HER.

Birgit 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen