Jøss jeg fikk presseomtale

En dag ringte telefonen og en hyggelig stemme spurte om hun kunne få et intervju med meg til OBOS Bladet.  «What, sa jeg da, sikker på at du ikke har ringt feil nå?»   Gosh, så gøy for meg da hun sa hun hadde ringt riktig 😉

Et møte med den hyggelige journalisten endte opp med en artikkel i OBOS Bladet en vakker dag i mai.  Og jammen hadde hun ikke klart å få til en artikkel fra min talestrøm.   Du kan lese artikkel «40 smarte kjøkkentips» på side 36 i linken HER 

Smarte kjøkkentips

Her har jeg samlet alle sidene, men alt for smått til å lese vil jeg tro….

40 smarte kjøkkentips i artikkel i OBOS bladet

HER kan du lese litt mer om hva man bør tenke på når du vil pusse opp kjøkkenet.

En kunde som kun pusset opp litt med stor effekt kan du lese om HER

Birgit 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen