Farvel til 80-talls bue på kjøkkenet!

Jammen ble det stor forandring, og ikke minst bedre plass til langbord når 80-talls buen i veggen mellom kjøkkenet og stuen ble fjernet!

Denne kunden tok kontakt for å få noen tips og råd ettersom de vurderte å fjerne veggen mellom stue og kjøkken. De  ønsket hjelp til ny planløsning for rommet ettersom behovet nå blant annet var å kunne ha ett langt spisebord når hele familien skulle samles.

Plan utarbeides før oppussing

Her bilder av kjøkkenet før oppussing ;

Veggen med buen ønskes fjernet

Ettersom de ønsket kun å ha ett spisebord fremover utformet jeg ny planløsning.  Her et bilde av rommet før oppussing, samt et bilde/tegning fra tegneprogrammet som viser hvordan rommet kunne se ut etter veggendring.

Før og planen for oppussingen av kjøkkenet

Den optimale løsningen ble å utvide veggen til et allrom hvor bordet kan utvides ved behov, og at de i hverdagen får en koselig plass med sittebenk. Sittebenken er både plassbesparende, praktisk til ekstra oppbevaring og fin foran den nye peisovnen 🙂 Mer om sittebenker kan du lese mer om HER.   Plassbehovet for en spisestue kan du lese mer om HER.

Og her kommer bilder fra vel gjennomført oppussing.  Omsider kan de kose seg i det nye allrommet!

Collage viser allrommet etter veggendringen

Tegneprogrammet visualiserer kjøkkenet

Ekstra gøy for meg er det å se hvordan tegneprogrammet kan vise rommet før og etter. Veldig så virkelighetstro, – synes nå jeg da hi hi 😉

Bildene viser hvordan rommet ble etter veggendring og etter i virkeligheten

Med gode tegninger er det lettere å se for seg hvordan rommet vil kunne bli. Og enklere å ta en beslutning før man setter igang oppussingen vil jeg tro.

Kjøkkenleverandørene leverer

Det er også ekstra gøy for meg når jeg opplever at kjøkkenleverandørene kunden har fått bestilt kjøkkenet sitt hos gjør en god jobb!Collage viser hvordan allrommet har blitt etter oppussingen

Når kundene har fått tegninger fra meg av det optimale allrommet etter veggendringer, kan de så ta de med til en kjøkkenleverandør for å få utformet selve kjøkkenet mer i detalj.

Dette kjøkkenet er fra Kvik Lillestrøm, du kan se mer av deres utvalg HER .

Det finnes utallige kjøkkenleverandører så ikke lett å velge og det er lett å gå seg vill i «jungelen».  De fleste kjøkken ser faktisk veldig like ut, men de har ofte helt ulike mål, og enkelte har noen finesser som de andre ikke har.

Mitt mål er å holde tritt med disse ulikhetene i jungelen for å kunne råde kunder på best mulig måte…..

Ta gjerne kontakt dersom du kunne trenge noen råd;   ring meg gjerne på 95 22 77 99 eller send en mail på birgit@birgitsolbakken.no

Birgit 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen