Nytt hyttekjøkken i nydelig grønnfarge

Denne kunden hadde bestemt seg for å bygge på hytta for å få flere soverom.  Arbeidet hadde sågar begynt da de tok kontakt for å lufte sine idéer og tanker. De trengte spesielt hjelp til å utforme et nytt hyttekjøkken og de var dessuten litt usikre på hvilke farger og materialer de skulle velge i hytta for å få en helhet.

Både hyttekjøkken og påbygg

Slik ser kjøkken og stue ut i den koselige hytta før oppussing;Hyttekjøkken før oppussing

Hytte før oppussing

Disse fine bildene på veggen så jeg med en gang bare MÅTTE bli utgangspunktet for fargesettingen iallefall.  Her er det jo både sjø, himmel, sand og litt vegetasjon 🙂

Bildene som utgangspunkt for fargesetting

For å få lagt inn disse bildene på veggen inn i mitt tegneprogram fikk jeg tilsendt foto av bildene.  Og vips kunne de puttes på veggen i tegneprogrammet.  Da synes iallefall jeg det er lettere å se rommet og hva som passer til.

Her er mitt forslag til ny møblering i stua og nytt kjøkken; (hemsen og trappa skal «selvfølgelig» ha rekkverk etc, det har ikke jeg tegnet inn..)

Forslaget med sittebenk på hytte

Ettersom den gamle store peisen blir revet blir det nå plass til en liten peisovn.  Slik er forslaget til ny planløsning;

Oversiktsbilde av planløsningen etter oppussing av hytte

Sofaen (1) kan da plasseres i den andre delen av stua slik at små lette, men gode stoler kan settes inn i stedet.

Dette fordi da kan stolene lett flyttes på og spisebordet (2) kan utvides når hele familien er samlet.

Ettersom spisebordet nå kan utvides den andre veien er det mulig å ha en halvøy på det nye kjøkkenet.  Her har jeg tegnet inn en halvøy og en sittebenk av kjøkkenskuffer foran mot spisebordet.

Sittebenk og halvøy på hyttekjøkken

Praktisk halvøy på hyttekjøkken

Fargeforslaget ble å ha lyse vegger, ferdigmalt panel, og heller putte inn ulike blåfarger i puter og utskiftbart «stash».  Sommerlig og fint for en hytte ved sjøen.  Men noe som også «alle» andre har kanskje?

Kundens smarte valg for nytt kjøkken

Dette ble også utgangspunktet for kunden da de tok med seg mine tegninger for å bestille kjøkken hos sin utvalgte kjøkkenleverandør. I kjøkkenbutikken faller de imidlertid for et Olivenfarget kjøkken.  Nydelig farge.

OG de velger å ha skap istedenfor sittebenk.  Et veldig smart valg synes jeg, da blir det mer plass til oppbevaring og ettersom skapene er høyere enn benken skjermer det også mer for innsyn mot kjøkken. Det blir også enda mer benkeplass til servering ved å ha denne løsningen.  Her har jeg tegnet dette inn i mitt tegneprogram;

Grønt hyttekjøkken

Slik ser dette ut i tegneprogrammet «fotorendert» som det så fint heter;   Grønnfargen finnes jo absolutt i bildene også:)

Grønt kjøkken hytte

Her kommer til slutt et par ferske bilder fra byggeplassen, det nydelige Olivenfargede kjøkkenet er nemlig under montering 🙂 Blir et nydelig hyttekjøkken synes nå jeg!

Montering av hyttekjøkken pågår

På denne fine sommerhytta blir det nok mange fine helger og ferier på denne familien fremover.

HER kan du lese litt mer om en kunde som har pusset opp sin hytte ved sjøen. Og HER kan du lese om en kunde som lagde et sort hyttekjøkken i et soverom.

HER kan du lese mer om hvordan veggfargen ble bestemt utifra et maleri hos kunden.

Denne kunden trengte å kunne ha et langbord ved mange gjester, HER kan du lese mer hva løsningen ble.

Birgit 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen