Skaper rørene bare rør på kjøkkenet?

Mange kjøkken har diverse rør for vann, kloakk eller ventilasjon bygget inn i ulike former for synlige kasser på kjøkkenet.  Som regel er disse kassene lagt i et hjørne av rommet,  men hva om de kommer midt i rommet og skaper utfordringer for den nye planløsningen ved oppussingen?  Mange ønsker derfor å finne alternative måter å skjule rør.

Hvordan kan man så skjule rør ?

Rør utenpå vegg

Spørsmålene man kan stille seg er;

  • Kan de flyttes og til hvilken pris?
  • Kan de bygges inn i veggen og til hvilken pris?
  • Finnes det andre måter å skjule eller integrere disse på?

Her kommer et eksempel fra en kunde hvor stygge rør fra annen etasje skapte  utfordringer i planløsningen av det nye kjøkkenet.

Rørene var plassert midt på kjøkkenveggen og lagde litt utfordringer ettersom kunden ønsket mest mulig benkeplass der rørene var.

Her er forslaget til hvordan rørene kunne skjules i veggen uten at kunden trengte å flytte de.

Skjule rør på kjøkkenet i skap

I mine tegninger la jeg opp til at rørene kunne skjules i et skap som gikk ned på benken. Så var det opp til kunden om de tok utgiftene med flytting eller ikke. Ved å ta med denne optimale planløsningen til en rørlegger kunne så kunden planlegge om de skulle ta kostnadene ved å flytte rør eller skjule rør i skap.

Rørene ble skjult i et skap

Her er et bilde hvor kunden er godt igang med monteringen av det nye kjøkkenet.

Under montering hos kunden

Kunden ønsket også å åpne opp veggen inn mot spisestuen. Men ettersom de hadde et gammelt fint skap ville de beholde en liten del av veggen slik at dette fikk plass mot spisestuen. På kjøkkensiden ønsket kunden å ha en liten, koselig sittebenk.

Etter oppussingen ville de få en åpen løsning mot det gamle kjøkkenet, fin plass til spisestuen og en koselig øy med barkrakker.  Kos for både to- og firbeinte…..

Rørene skjules i et kjøkkenskap

Andre kunder som har åpnet opp veggen kan du lese om HER, HER eller HER,

Trenger du ideer til din oppussing? Ta gjerne kontakt med meg på tel 95227799 eller send meg en mail  birgit@birgitsolbakken.no

Birgit 🙂

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen